Service IT

Intretinere sisteme
Oferta noastra de intretinere sisteme si administrare retele se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si companiilor mari care sunt interesate sa externalizeze serviciile IT.

AVANTAJE
Servicii integrate si solutii la cheie
Oferim clientilor nostri servicii integrate si solutii la cheie. Pe langa serviciile de intretinere a sistemelor si administrare a retelelor, punem la dispozitia clientilor servicii pentru retele si infrastructuri de date, administrarea, optimizarea, monitorizarea si instalarea serverelor.

Experienta si cunostinte dovedite
Echipa noastra este alcatuita si pregatita astfel incat cunostintele membrilor sai sa fie cat mai diversificate. Experienta acumulata astfel este cu mult mai importanta decat cea a unui singur specialist. Clientii nostri nu resimt perioadele vacantelor, concediilor, noi fiind mereu la dispozitia lor pentru interventiile tehnice necesare.

Cresterea productivitatii, cresterea competitivitatii
Intretinerea continua a echipamentelor de catre personal calificat reduce frecventa incidentelor, prin atenuarea efectelor uzurii normale fizice si morale a echipamentelor. Functionarea corecta a sistemelor si echipamentelor din reteaua clientilor, datorata reviziilor tehnice permanente, contribuie la cresterea productivitatii angajatilor.

Tinerea sub control a costurilor
Oferim clientilor nostri solutii si strategii testate de exploatare a resurselor IT, avand ca rezultat eficientizarea activitatii clientului precum si tinerea sub control a costurilor aferente.