Descriere firma

NCT Belarn International

Firma NCT,a fost infiintata in 2008,ca S.R.L. cu capital romanesc 100% privat,cu asociat unic,format dintr-o echipa cu experienta in service si comert IT de peste 10 ani, avand ca obiect de activitate comercializarea, instalarea,service-area si repararea echipamentelor IT,electronice,birotica si retelistice.

In acesti 10 ani,specialistii firmei noastre au oferit consultanta in vederea organizarii si optimizarii activitatilor de birou ale firmelor si nu numai.

Cautam sa oferim clientilor nostri solutii complete IT, mergand de la vanzarea consumabilelor pentru toate tipurile de echipamente si pana la configurarea retelelor si asigurarea tuturor serviciilor aferente ( procurare, instalare, service, garantie, reparatii in garantie si postgarantie, asigurare de consumabile,etc.)

Deviza noastra “Solutii complete prin NCT “ nu este doar un slogan, ci este si crezul nostru, manifestat prin felul in care lucram cu clienti in rezolvarea tuturor problemelor cu care se confrunta cat si prin contactele pe care le avem cu furnizorii de echipamente, acestea fiind numai echipamente de marca.

Profesionalismul echipei NCT si calitatea echipamentelor pe care le comercializeaza ne indreptatesc sa afirmam ca suntem cei mai buni dintre cei buni, dovada stau cei 10 ani de cand suntem pe piata si facem acest lucru, experienta fiind deasemeni un atu important.